perjantai 24. huhtikuuta 2015

Hääkakku

Hääkakkua emme pystyneet tilaamaan pitopalvelun kautta, koska he kieltäytyivät tekemään sitä spiraalitelineeseen. Ja spiraaliteline on aivan ehdoton, siitä en jousta! :D 

Tästä sitten alkoi operaatio hääkakku. Monia nettisivuja tutkittiin ja läheteltiin tarjouspyyntöjä. Muutamat vastasivat (outoa, ettei kaikki, eikö asiakkaat kelpaa?) ja löysimmekin paikan jonka kanssa lähdimme keskustelemaan kakun sisällöstä. Muutamia sähköposteja siinä vaihdeltiin ja tämän jälkeen saimmekin maistelukakun kotiin. Kakku ei kuitenkaan yhtään vastannut sitä mitä halusimme, se oli mm. aivan äklömakea. Itseäni myös kummastutti kun netissä välillä törmäsi kakkumaistelukeskusteluihin, sillä meille ei tarjottu kuin yhtä kakkua maisteltavaksi. 

Tämän johdosta päätimme vielä hetken kartoittaa tarjontaa ja kuunnella muiden hyviä kokemuksia. Löysimme toisen paikan, joka oli myös erittäin kiinnostunut tekemään hääkakkumme ja tarjosikin heti kakkujen maisteluaikaa sekä aikaa suunnittelupalaverille. Ilmeeni kirkastui ja suu vääntyi hymyyn. Tämä oli juuri sitä mitä olin odottanutkin! 

Hääkakkujen maistelussa pääsimme maistelemaan kolmea eri kakkua sekä kolmea eri cupcakesia. Kaikkiin näihin oli nähty valtavasti vaivaa ja mini cupcakesit oli kaikki koristeltu erittäin kauniisti ja kakuissakin eri täyteväleissä oli erilaisia täytteitä, jotta saisimme mahdollisimman laajasti maistella eri täytteitä. Kaikki kakut olivat todella hyviä, oman ja sulhaseni kielen vei suklaakakku kun siitä niin tykkäämme. Päädyimme kuitenkin perinteiseen vaaleaan sokerikakkuun, koska mielestäni se vain kuuluu häihin. Täytetoivomuksiamme kuunneltiin ja sovittiinkin vielä, että saamme maistella meidän toivomusten perustella muotoiltua, tulevaa hääkakkua vielä kevään aikana ennen häitä. Tätä tosiaan voi sanoa palveluksi! Kirsikkana kakun päällä, hintakaan ei päätä huimannut vaan oli sieltä edullisimmasta päästä. 

Kyselimme myös mahdollisia allergia-asioita, jotka selviävät kun vieraat ilmoittautuvat häihin. Kuulemma kaikki allergiat hommat järjestyy eikä niitäkään tarvinnut ilmoittaa kuin muutamaa viikkoa ennen häitä. Toki haluamme ilmoittaa heti ilmoittautumisajan sulkeuduttua, jotta konditorille jää aikaa suunnitella allergikoillekin maukas ja raikas kakku. 

Hyvällä mielellä kohti kevättä ja aurinkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti