keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Karkkibuffet

Haaveilen karkkibuffetista häissä. Tai no, ei se mikään haave enää ole, sillä mies on hyväksynyt haaveilut. Karkkibuffetin aion rakentaa häiden teemavärien mukaan. Karkeiksi olen miettinyt tietenkin perinteisiä sydänvaahtiksia, mutta myös ufot, vadelmatoukat, Mariannet, noitapillit, salmiakkimerkkarit, persikkasydämet ja Haribon lakritsitutit. Karkkeja valitessa värien lisäksi vaikutti se, että en halua tarjolle mitään kääreissä olevia karkkeja enkä suklaata. Käärepaperit on pannassa, koska en halua nähdä niitä juhlapaikalla maassa ja suklaa sen vuoksi, että häät ovat kesällä. Listalle on myös valittu Haribon lakritsitutit, koska ne ovat gluteenittomia. Vieraiden allergioita ei vielä ole, mutta on ainakin yhtä karkkia mitä gluteenittomatkin voivat syödä ja herkutella.

Karkkibuffetin tarjoiluastiat ovatkin sitten aivan oma lukunsa. Haluaisin tarjoiluastioiksi lasisia kippoja, mutta en haluaisi maksaa niistä itseäni kipeäksi. Ikean purkit eivät taas miellytä silmää, vaikka Ikeasta normaalisti löydänkin kaikkea kivaa. Olen myös tutkinut sukulaisten kaappeja, mutta ei sieltäkään ole löytynyt kivoja tarjoilukippoja. Huoh. Jos teillä on ideoita, mistä kippoja voisi saada, ne otetaan enemmän kuin mielellään vastaan! Alla hieman osviittaa, minkälaisista kipoista haaveilen. Kuvat on tallennettu tietokoneeni kansioon, joten lähdeviitteitä ei tällä kertaa ole tarjolla, kun en muista mistä kuvat ovat. Karkkien ja tarjoiluastioiden lisäksi tietysti karkkibuffet pöytä pitää koristella. Oikeastaan ainut koriste idea on liitutaulu raameissa, johon kirjoitan jonkin mietelauseen, ehkäpä Pikku Myyn. 

"Jos kaksi karkkia ovat liimautuneet yhteen,
ne kai lasketaan yhdeksi?"
- Pikku Myy

Minusta tuo on vaan niin ihana <3 Liitutaulun lisäksi pitäisi olla muitakin koristeita, mutta näistä ei ole vielä mitään hajuakaan. Lisäksi vielä mietityttää karkkibuffetin avaaminen. Haluaisimme, että karkkibuffet aukeaa kakkukahvien kanssa samaan aikaan, mutta ei buffetpöydän koristelu onnistu kesken juhlien, joten buffetpöytä tulee olla valmis jo ennen juhlien alkua. Mietinnässä siis, että miten ilmoittaa vieraille ettei karkkibuffet ole auki heti juhlien alussa. 

Karkkibuffetimme ei kuitenkaan ole herkkubuffet, eli en halua tarjolle muita herkkuja kuin karkkeja. Useasti kuulee myös, että tarjolla on sipsejä, popcornia, keksejä, ym., mutta omasta mielestäni ne eivät niin sovi söpöön karkkibuffet teemaan. Toki en rupea haukkumaan niitä ketkä haluavat herkkubuffetin häihinsä, eli jos teille on tulossa herkkubuffet, niin tämä on vain oma mielipiteeni :)  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti